Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skatteregler

Hos firmagavekort.dk overholder vi regler for skattefrie gaver. 

Vi fakturerer gaverne, så alt er fradragsberettiget

Skatteregler
En medarbejder kan, som hovedregel kun modtage gaver og mindre personalegoder for op til 1.100 kr. om året (inkl. moms) uden at betale skat, men der er nogle særregler.

Arbejdsgiveren skal indberette gaven, hvis det er en kontantgave, eller hvis gavens værdi i sig selv overstiger 1.100 kr. Hos firmagavekort.dk har vi kun gavekort på højest 800 kr (eksl. moms).

Kilde: Skat.dk

Julegaver

Hvis julegaven har en værdi på højst 800 kr., og andre gaver i løbet af året har en værdi på for eksempel 400 kr., skal medarbejderen kun betale skat af de 400 kr.

  • Julegaven på højst 800 kr. tæller med i de 1.100 kr., som en arbejdsgiver kan give gaver for på et år, uden at medarbejderen skal beskattes.
  • Gaver for mere 1.100 kr. det pågældende år betyder, at hele beløbet skal beskattes - dog kan man holde julegaven på højst 800 kr. ude af regnestykket.

Arbejdsgiveren kan altså for den sags skyld godt give en julegave, der har en værdi på op til 1.100 kr. Men så skal det hele beskattes, hvis arbejdsgiveren det pågældende år også har givet andre gaver.

Læs mere på skat.dk's hjemmeside her

Kilde: skat.dk

Har i brug for hjælp eller spørgsmål er i mere end velkommen til ringe på (+45) 21 6000 21

Skatteregler                Skatteregler